Om Humlahage

Välkommen till Humlahage

Humlahage som är beläget i den skånska bokskogen drivs av mig Lisa Wahlberg.

Jag börjde rida och på akademistallet i Uppsala och red under mina första ryttarår även islandshästar, halvblod, nordsvenskar, travare.

Under en period hamnade jag hos Jim Frick och började träna travare vilket jag fortsatte med under min tid i Halmstad där jag också tränade Monté. Flera års ridning har gett mig möjligheten till olika slags ridstilar vilket jag försöker behålla idag i min verksamhet med halvblod, russ, western, islandhäst, New forest och blandraser. Jag har gått hästskötarutbildningen på Strömsholm och gått kurser i bland annat TREC, NH och WE.

Jag är född -81 i Uppsala och flyttade hit till Skåne för några år sedan. Innan jag startade företaget utbildade jag mig till beteendevetare med en fil.kand. i psykologi och arbetade några år som pedagog på skolor och förskolor i Halmstad och Malmö. Arbetet med barn och föräldrar väckte idén till Humlahage när jag märkte att det fanns många mammor som längtade upp i sadeln igen. Jag började därför ta med mig folk ut i stallet för en tur på häst och när skaran av intresserade växte tänkte jag att detta var något att bygga på. Eftersom att många av de som kom hit och red var föräldrar ville jag självklart även kunna erbjuda barnen en egen hästvärld. Flera av föräldrarna och deras barn är idag mina kunder som kommer hit för att koppla av från stadslivet.

Humlahage kan även erbjuda nybörjarridning för alla som vill prova på samt lite lättare lektionsridning i paddock och NH träning. Ingenting är omöjligt och Humlahage vill ge alla en möjlighet att uppleva hästar och den vackra naturen som finns här.

Hör av er för vidare information eller frågor om vad som finns att erbjuda. /Lisa

Follow Us

Email Me

Copyright @ All Rights Reserved

Address

Gunnarp 4432 242 94 Hörby

0701755527