Tjänster

VAD HUMLAHAGE ERBJUDER

Barnridning

500kr/h

När barnen kommer så får det se lite hur det ser ut här och så pratar vi lite om hästar. Vi borstar och fixar och sadlar och tar hand om hästen som skall ridas på och sedan går vi en vända i skogen och njuter. Sedan och så klart beroende på barn så sadlar vi av, borstar, klappar en katt, en åsna eller klappar en av de stora hästarna. Kostnaden för barn ä 500kr och min tid har ni i ca en timme.

Välkomna!


Läger/Dagläger

920kr/dag

Kom och häng på Humlahage på loven och lördagar.


Vi kommer rida, barbacka och med sadel, träna agility, löshoppa, tömköra, köra häst och vagn, hoppa över stock och sten, ta hand om alla djuren och gården tillsammans.  


 


Parridning

1500kr 2h

Kanske är du en erfaren ryttare som vill få med din kompis, partner eller ditt barn in i hästvärlden. Eller så skall ni på en första date och vill hitta på något annorlunda. 

 

Under besöket ingår att vi hanterar hästarna, borstar, sadlar och gör er bekanta med hästar.


Ni skrittar en tur i skogen där jag är med och hjälper till och förklarar. Sedan tränar vi i paddocken efter era kunskaper och ni rider båda efter er förmåga.

Ridning för erfarna ryttare

750kr/h

Gäller bara personer med god kunskap i ridning som är van att hantera hästar i skog och mark och även har lång erfarenhet av ridning på högre nivå. 


Humlahage har turen att ligga där det finns obegränsat med ridvägar. Priset gäller vid ridning under en timmes ritt i skogen med möjlighet att utöka ridningen under framtida besök. Nybörjarridning

520kr/h


För dig som alltid velat samspela med häst men aldrig tagit haft chans att prova.

 

Förmodligen har du aldrig ridit eller så var det många år sedan du satt i sadeln sist. Kanske önskar du överraska din hästtokiga partner med en ridning på semestern till Island men känner att du vill ha lite erfarenhet innan. Kanske känns steget till att börja på ridskola för stort. Då har du hittat rätt.

Vi går under ordnade former igenom ridning, hästens skötsel och utrustning och provar sedan ridning efter dina önskemål och förmåga.